hafeez's FotoPage

By: hafeez aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 23-Nov-2009 12:20 Email | Share | | Bookmark
Arai & Delaila Reception

 
 
 
View all 6 photos...
Sangat BZ skang..Maaf kepada semua penunggu!!hehehe


Thursday, 4-Jun-2009 13:35 Email | Share | | Bookmark
1st Putrajaya International Hot Air Baloon Fiesta 2009

Banner on Board
The Flame
 
View all 8 photos...
Venue : Putrajaya...So...ENJOY


Tuesday, 3-Mar-2009 10:49 Email | Share | | Bookmark
Ipoh

 
Aku berada di Ipoh ketika ini.Diam x diam dah 2 bulan aku brainstorm kat sini.Setelah 2 tahun aku bekerja da kali ni terpaksa mengerah otak yang agak keras untuk menyelesaikan momen-momen,daya ricih,teorem bernoulli,teorem archimedes.arghhhhhh.tapi aku akan cuti seminggu.2 weeks to go.hahaha.aku da x sabar2 nak tgk KLCC.heehee.ngarut kali ni.nantila.DSLR aku da berhabuk kat umah tu.nanti akan aku upload pix2 katIpoh k.hihi.Babaiiiiiiiiiiiii


Thursday, 8-Jan-2009 00:58 Email | Share | | Bookmark
Ipoh..Aku cabar ngko..

Lensa (thanks Chong)
Checked 1
Checked 2
View all 7 photos...
Kurang dari 48 jam dari sekarang,aku akan meninggalkan Puchong untuk meningkatkan taraf pelajaran aku di Ipoh town of White Coffee.Perasaan cuak,takut,sedih dan gembira tengah 'marinate' dalam kepala aku ni.Anyway korang yang enjoy kat fotopages aku ni;doakanlah keselamatan dan kesejahteraan aku disana.Memang Ipoh tu tak jauh tapi aku ada sebab untuk berat hati ke sana.Entahlah.Mungkin sebab "org" yang mencuri hatiku tertinggal disini.Neway aku harapkan dia juga turut memberi sokongan dan mendoakan aku agar berjaya dalam masa setahun.N aku akan berusaha untuk berjaya.GANBATTE.haha.Aku akan sentiasa merindui dan sayang pada "org" itu .N aku berharap mendapat umur yang panjang untuk aku berjumpa dengan dia lagi.Ok kawan2.Aku check out dulu.Any News aku akan inform dan buzz pada korang.D60kit akan aku tinggalkan sementara waktu untuk mengejar cita2.Thats all.see u again.Mungkin entry di kemudian aku akan bergantung sepenuhnya kepada K800i aku.Ready.Enjoy.Thnks.REGARDS


Friday, 2-Jan-2009 12:27 Email | Share | | Bookmark
Putrajaya

1
2
3
View all 9 photos...
Semalam aku hang out di Putrajaya. Dengan ex schoolmates. So Enjoy. Thanx 4 inviting me friends.
REGARDS


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net